Opinions de nos clients

Nos clients sont 100% satisfaits, lisez leurs notes!

profesionales

Avis de Joan de 'Urban Natura' de sa boutique en ligne intégrée avec le TPV de son magasin physique : Eficient, ràpid, solucionador dels problemes al moment. Compliu amb el que prometeu, que és molt important, perquè la majoria de gent avui en dia no ho compleix, i intenteu complir amb el que prometeu. I vaja, fins ara, qualsevol incidència que hem tingut ens l'heu solucionat sense cap problema. També el tema dels enviaments, per exemple, ho porteu molt bé i molt eficient, i ens a facilitat molt el tema de la venta on-line.

ver mas
ver mas
profesionales

Opinion de Français de 'Draps per nens' de votre boutique en ligne intégrée avec le point de vente de votre boutique Physique: Estoy muy contento, nos dan muy buen trato y muy buen servicio. Ya nos hicieron la tienda on-line y ahora la están integrando con el TPV que tenemos en la tienda. A ver si funciona bién y vendemos mucho. Un voto de confianza a protiendas.net !

ver mas
ver mas
profesionales

Avis de Àngels de 'El Taller del Orfebre' de son e-commerce : Protiendas ofereix un servei acurat i personalitzat, adaptat en tot moment, a les necessitats especifiques del negoci de cada client. Són ràpids en resoldre problemes i tenen un tracte amable i familiar, aquest va ser un dels motius pels quals els vam escollir. El disseny web el van acertar quasi a la primera explicant-los a grans trets les nostres idees i projecte de negoci. Graciés per fer-nos una web tant Xula !!!!

ver mas
ver mas
profesionales

Avis de Júlia de 'Casa Gay' de votre boutique en ligne : Desde Casa Gay estamos encantados con el trabajo realizado y el trato que recibimos siempre por parte de protiendas. Agradecemos a todo el equipo su ayuda y profesionalidad en todo momento. ¡Os recomiendo dejar en manos de protiendas vuestra página web !

ver mas
ver mas
ver mas
opinions

Avez-vous déjà décidé? Demandez-nous un devis, nous vous le donnerons sans engagement.

Protiendas.net utilise des “COOKIES” pour garantir le bon fonctionnement de notre portail Web, améliorer la sécurité, obtenir une efficacité et une personnalisation supérieures, collecter des données statistiques et vous montrer des publicités pertinentes. Cochez 'ACCEPTER' ou continuez à naviguer pour autoriser son utilisation. Vous pouvez obtenir plus d'informations dans notre politique en matière de cookies au bas de la page.